#

Naši proizvodi i usluge

Naša misija je pružati usluge u kojima imamo najveću ekspertizu na tržištu te biti regionalno vodeća tvrtka u svojoj industriji. Možete nam se obratiti sa potpunim povjerenjem za sve usluge koje nudimo jer mi stojimo iza svoje riječi.

Drvene palete su naš glavni proizvod sa kojim se ponosimo te ih isporučujemo prema zahtjevima kupaca uz kratke rokove isporuke. Naše palete radimo od kvalitetnog te provjerenog drva, na vlastitoj pilani, što im omogućuje duži vijek trajanja te veliku nosivost.

Zatraži

Proizvodnja paleta

Otkup i prijevoz trupaca

Kao primarnu vrstu nabave sirovine Herbaleta d.o.o vrši usluge otkupa i prijevoza trupaca od drugih pravnih osoba. Mi posjedujemo sve potrebne alate i vozila kako bi posao odvoza trupaca obavili u potpunosti, brzo i efikasno.

Zatraži

Herbaleta d.o.o. svoju proizvodnju realizira na vlastitoj pilani. Naše se palete proizvode direktno iz sirovine te mi kontroliramo cjelokupni proces izrade, zbog čega Vam možemo ponuditi i usluge izrade drvenih elemenata po narudžbi, odnosno prilagoditi naš proizvod vašim potrebama.

Zatraži

Izrada elemenata po narudžbi

Naši klijenti

Naravno, ne možemo definirati naš uspjeh bez zadovoljnih klijenata, zato vas pozivamo da i Vi budete dio naše poslovne mreže. Ovo su samo neki od naših zadovoljnih partnera:

Kako do nas?

Ovdje možete pronaći informacije za kontakt, ili zatražiti povratni poziv.

O nama

Herbaleta d.o.o. je osnovana 2002. godine te se od tada bavi isključivo pružanjem usluga prijevoza tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu, punih 15 godina, odnosno sve do 2017. godine. U tom periodu tvrtka je stekla puno iskustva sa prijevozom robe te se upoznala sa svim vrstama prepreka koje taj posao nosi, a jedna od njih je definitivno i briga o proizvodu koji se prevozi. Jedan od najznačajnijih proizvoda koji služi upravo tome (briga za proizvod te organizacija prijevoza istog) su palete. Vidjevši potrebu za kvalitetnim i prilagodljivim paletama na tržištu, Herbaleta d.o.o krenula je sa izgradnjom pilane, proizvodnog pogona i hala te je 2017. godine proširila svoje poslovanje sa proizvodnjom i prodajom paleta, otkupom i prijevozom trupaca.